Medewerkers

Bas van der Heide is acteur, schrijver, historisch onderzoeker, podcastmaker en journalist. Zelf noemt hij zichzelf het liefst 'verhalenman', dit vat al zijn werkzaamheden samen. Binnen het team verzorgt hij de column in verschillende podcasts en interviewt hij zo nu en dan mee.

Geert Marissen is fotograaf en filmmaker. Daar ligt zijn hart en daar is hij goed in. Een man die eerst nadenkt voordat hij op de knop drukt. Een verhaal vertellen of een gevoel uitdrukken, in beeld, is waar hij blij van wordt. En daar worden wij als team weer blij van. Het in beeld brengen van een gesprek is voor hem een mooie uitdaging, en voor ons team een mooie aanvulling.

Aldert Jonkman zijn eerste woordjes waren: test, test, test. Hij is er dus voor in de wieg gelegd. Onze eigen audiokok is met regelmaat in zijn rommelige audiokeuken te vinden waar hij, zoals hij het zelf noemt, 'schildert met geluid'. Naast dit 'prutsen' met de techniek neemt hij ook wel eens plaats achter de microfoon en sturen we hem ook graag de wei in voor een reportage. Drinkt zijn koffie met melk en suiker. Koekje erbij mag, maar is niet gezond voor hem.

Monique Zuidema is ernstig besmet met het politieke virus waar geen vaccin tegen opgewassen is. Ze verslindt debatten alsof het biscuitjes zijn. Daarnaast heeft ze een (eigen) heldere kijk op de wereld en op haar woongemeente Westerkwartier. Haar visie en mening hoor je terug in de Podcast ‘Politiek aan Tafel’ waar ze de lokale politiek door haar eigen bril bespreekt.

Wenda Neuen tovert met haar ongedwongen enthousiasme een glimlach op jouw gezicht. Haar opgewektheid hoor je terug in haar reportages, doorspekt met gezelligheid. Je kunt haar dus wel op pad sturen of aan tafel hebben zitten. En laat dat nu net haar rol zijn binnen het team. Reportages maken en interviews houden, het is op haar lijf geschreven. En o ja, niet onbelangrijk: Ze past ook op onze euro’s.

Stoffer Meijer is banketbakker, huismeester, organisator, acteur, dj, technicus, en verslaggever. Zelf noemt hij deze verzameling ‘tutti frutti’. Een man die je op pad kunt sturen voor een boodschap en vervolgens terug komt met het beste resultaat.

Kylian van der Velde is onze man achter de schermen. Zijn inzet zit in het vastleggen van wat er afgesproken wordt. Ook wel logisch natuurlijk als je secretaris bent van het team. Daarnaast houdt hij ons scherp door zijn heldere kijk op de wereld. Altijd handig als je mede de richting bepaalt.

Johan Scheffers was op school een dromer met (te) veel fantasie. Nog steeds denkt hij graag ‘buiten de box’. Zijn fantasie kan hij prima kwijt in de fotografie en in het zelf ontwikkelen van technische snufjes. Binnen ons team is hij de regisseur tijdens de camera opnames. Zijn enthousiasme zie je terug in de montage.

Roelf Pijpker is een geboren regelaar. Vanuit de wieg kreeg hij anderen al in beweging. Een eigenschap die binnen ons team goed van pas komt. Naast het regelen zit hij ook regelmatig achter de microfoon of de montage tafel. Geen onderwerp is voor hem te veel en iedere keer duikt hij er weer vol enthousiasme in.